Програмата на БСП за България“ е реалистична и носи необходимата

...
 Програмата на БСП за България“ е реалистична и носи необходимата
Коментари Харесай

БСП: Социалните инвестиции и здравето на хората са условия за развитие на стабилна икономика

 _2024 izbori_v013

 

„ Програмата на „ Българска социалистическа партия за България “ е реалистична и носи нужната рационална смяна, която да стабилизира стопанската система, да построи обществен щит пред хората и да подсигурява, че страната ни ще е енергийно постоянна “.

Това сподели на среща с хората в с. Опан Драгомир Стойнев, лидер на листата на социалистите в 27 МИР-Стара Загора.

Накъде върви страната, по какъв начин ще се премине през Зелената договорка, може ли да бъде преодолян демографския срив и ще има ли сериозна икономическа рецесия, бяха въпросите, които вълнуваха хората по време на срещата.

Според Драгомир Стойнев ръководството на страната в предизвикателно време за стопанската система и сигурността, за жалост, се намираше в ръцете на държавни управления и преобладаващи политически сили, които работят на бизнес принцип, а не на държавнически принцип.

„ Сглобката на ползи към държавния запас значи, че те гледат на властта като нещо, което да носи облага, нещо, което се дели сред акционерите. Ето това е в основата на големия риск, който и вие виждате за икономическата непоклатимост и за оцеляването на хората “, сподели Драгомир Стойнев пред участниците в срещата с претендентите за народни представители на „ Българска социалистическа партия за България “.

Той показа управническите цели на социалистите в стопанската система, обществената политика и енергетиката, като акцентира, че за тях е значима ролята на обективен регулатор и бранител на общественото благоденствие на хората. „ Ако бяхме оставили всичко на пазара, или в случай че преизпълнявахме регулации на Европейски Съюз, без това да се желае категорично, щяхме да имаме потрес с цената на тока за семействата. “, сподели той и напомни, че точно Българска социалистическа партия в последните дни на актуалното Народно заседание е отсрочила либерализацията на пазара на електрическа енергия за семействата.

Драгомир Стойнев показа и целите на Българска социалистическа партия за стопанската система на Старозагорско – опазване и модернизиране на въглищната енергетика, равномерен преход към нови стопански благоприятни условия посредством насърчаване на стопански действия с висока добавена стойност, привличане на вложения и мощна обществена стратегия за хората.

Представителите на Българска социалистическа партия сложиха и тематиката за развиването на земеделието като основен бранш за българската стопанска система.

Д-р Неделчо Маринов, номер 102 в листата на „ Българска социалистическа партия за България “, който е и магистър по ветеринарна медицина, показа политиките на Българска социалистическа партия в земеделието и отглеждането на животни. Според него поддръжката за двата бранша и насърчаването на чисто произвеждане, са директно свързани със здравния статус на нацията и изключително на децата.

Галина Господинова, номер 105 в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ изясни, че политиките на Българска социалистическа партия са ориентирани главно към хората и това е единствената партия която преглежда обществената политика като инвестиция в хората, тяхната непоклатимост и здраве, като изискване за развиване на постоянна стопанска система.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР